Λίστα Αγαπημένων. Πως να...

Μία από τις πιο έξυπνες υπηρεσίες του Gynaikeia.gr είναι η λίστα αγαπημένων του.


Το Gynaikeia.gr καθημερινά, ενημερώνει, αφαιρεί και κατηγοριοποιεί χιλιάδες προϊόντα από εκατοντάδες ηλεκτρονικά καταστήματα από την Ελλάδα αλλά και από την ευρώπη.


Είναι λοιπόν, αρκετά δύσκολο να μπορέσει κάποιος να βρει το ίδιο προϊόν ακριβώς στο σημείο που το βρήκε πριν 1 ημέρα (μερικές φορές και πριν λίγα λεπτά). Αυτό το πρόβλημα έρχεται να λύσει η υπηρεσία της λίστας αγαπημένων.


Η λίστα αγαπημένων είναι μια περιοχή στο Gynaikeia.gr που επιτρέπει να προσθέτει σε αυτή ο κάθε χρήστης προϊόντα και να μπορεί να τα βλέπει αργότερα. Μπορεί να προσθέσει, να αφαιρέσει, να αποθηκεύσει και να μοιραστεί αυτή την λίστα με φίλους και φίλες.


Η χρήση της υπηρεσία αυτής είναι πολύ απλή.


Σε οποιοδήποτε προϊόν σας αρέσει και θέλετε να το δείτε ξανά, όταν δείτε το σύμβολο: (στο κινητό εμφανίζεται κάτω από την εικόνα του προϊόντος ενώ στον υπολογιστή θα πρέπει να περάσετε το ποντίκι πάνω από το προϊόν) και το κάνετε κλικ ή το πατήσετε με το δάχτυλο σας, το προϊόν που βλέπετε θα προστεθεί στην λίστα αγαπημένων σας.  Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να προσθέσετε αμέτρητα προϊόντα στην λίστα σας και να τα βλέπετε όποτε εσείς επιθυμείτε ή με ένα κλικ στο μενού "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ" πάνω δεξιά για το pc και στον κύκλο με τον αριθμό σε κινητό:


Υπολογιστή:



Κινητό:



ή με κλικ στην επιλογή Αγαπημένα από το μενού "ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΡΗΣΤΗ" με σύμβολο.


Σελίδα Αγαπημένα


Η σελίδα αυτή, σας εμφανίζει τα προϊόντα που έχετε προσθέσει στην λίστα αγαπημένων σας και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε πιθανά φίλτρα σε αυτά τα προϊόντα. Επίσης, σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε την λίστα σας για να μπορείτε να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.