10 Άνετες πλατφόρμες για να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι!


Κορίτσια μου, ο καιρός να βγάλουμε τα καλοκαιρινά μαςπαπούτσιαέχει φτάσει. Πέρα από τις εσπραντρίγιες και τα σανδάλια, άλλο ένα αγαπημένο καθημερινό και για όλες τις ώρες παπούτσι είναι οι πλατφόρμες. Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις ένα ζευγάρι άνετο και βολικό όπως το θες. Συνήθως υποφέρεις σιωπηλά, μέχρι να φτάσεις σπίτι και να δεις πόσες φουσκάλες έχεις βγάλει.


Φέτος, θα βάλω ένα τέλος σε αυτό το μαρτύριο και θα σου παρουσιάσω τις πιο άνετες πλατφόρμες για να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι. Επειδή έχουν υποφέρει και μένα τα πόδια μου πολύ, έψαξα και βρήκα τις 3 καλύτερες εταιρείες από τις οποίες ευχαριστήθηκα άνετες και βολικές πλατφόρμες. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές. Δες επίσης τα 24 clogs παπούτσια που θα σε εντυπωσιάσουν!


Άνετες πλατφόρμες για φέτος το καλοκαίρι

 


Tamaris Shoes


Ξεκινώ από την αγαπημένη μου εταιρεία όταν ψάχνω για άνετα και βολικά παπούτσια και αυτή δεν είναι άλλη από την Tamaris. Εκτός από το γεγονός ότι οι πλατφόρμες είναι φοβερά άνετες και μπορείς να τις φοράς όλη μέρα, είναι επίσης και οικονομικές. Θα βρεις πολλά σχέδια- τόσο απλά καθημερινά, όσο βραδινά, αλλά και πλατφόρμες που μπορείς να τις φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επίσης, έχεις πολλές επιλογές στο ύψος και στο σχέδιο που θέλεις στο τακούνι τις πλατφόρμας.(Buy now)


Δες επίσης: 10 Όμορφα γυναικεία αθλητικά παπούτσια!


H&M Wedges


Μπορεί να σου φαίνεται περίεργη σαν επιλογή ένα κατάστημα όπως το H&M για να πάρεις παπούτσια. Ένα έχω να σου πω όμως! Πέρσι το καλοκαίρι ήμουν Βαρκελώνη και από το πολύ περπάτημα μου έμειναν τα σανδάλια στο χέρι. Έτσι, μπήκα σε ένα κατάστημα H&M που είχε κοντά και είπα να βρω ένα ζευγάρι να βολευτώ όσο είμαι ταξίδι. Δοκίμασα από περιέργεια ένα ζευγάρι πλατφόρμες και ήταν τόσο άνετες και τόσο ελαφριές που αποφάσισα να τις αγοράσω- ήταν και αρκετά οικονομικές. Τα αποτελέσματα; Δεν τις έβγαλα από πάνω μου. Τα πόδια μου δεν πόνεσαν ούτε λεπτό.


Οπότε μην διαστάσεις να διαλέξεις ένα από τα πολλά σχέδια που έχουν τα H&M. Φέτος, πέρα από τις κλασικές πλατφόρμες, η εταιρεία έβγαλε και πλατφόρμα πέδιλο που είναι και πολύ όμορφο, αλλά και πολύ άνετο- υπάρχει ήδη στη συλλογή με τα παπούτσια μου. Δες όλα τα σχέδια από τις πλατφόρμες H&Mεδώ.


Δες επίσης: 4 Φλατ παπούτσια που αποτελούν την επιτομή της κομψότητας!


Μποζίκης


Δες επίσης: Γυναικεία παπούτσια Dukas Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018!


Άφησα στο τέλος τις πλατφόρμες από την εταιρεία Bozikis shoes. Έχω λατρέψει κάθε σχέδιο και κάθε φόρμα παπουτσιού. Δεν υπάρχουν πιο άνετα παπούτσια να φορέσεις και μάλιστα η εταιρεία φροντίζει να έχει τέτοια πληθώρα σε επιλογές που ακόμα και πολύ φαρδύ να είναι το πόδι σου, σίγουρα θα βρεις κάτι εντυπωσιακό και κομψό να το αγκαλιάσει. Οι τιμές είναι πολύ οικονομικές και οι πλατφόρμες πραγματικά να τις φοράς όλη μέρα. Άπειρα σχέδια και χρώματα που όλα μπορείς να τα βρεις κάνοντας ένα κλικεδώ.


Πηγή: ediva.gr