14 Μοναδικές γυναικείες μπότες και μποτάκια για φέτος τον Χειμώνα!


Τώρα που το Φθινόπωρο είναι προ των πυλών, οι γυναικείες μπότες και μποτάκια θα μας απασχολήσουν πολύ. Θα σου δείξω μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις αγορών για να επιλέξεις το στυλ και το σχέδιο που είναι ιδανικό για εσένα.
Μπότες με έντονα χρώματα χαρίζουν ζωντάνια στο ντύσιμό σου, ενώ μποτάκια με κέντημα ή με διάφορες  λεπτομέρειες που τους χαρίζουν μοναδικό ύφος, είναι πολύ στη μόδα και ειδικά για εσένα που σου αρέσει να τολμάς με το look σου.
Προτάσεις αγορών για γυναικείες μπότες και μποτάκια που πρέπει να δεις!
 
Χειμερινές μπότες

Αυτή η πανέμορφη μπότα με floral σχέδια, έρχεται να τραβήξει σαν μαγνήτης όλα τα βλέμματα επάνω σου. Επιπλέον, θα την βρεις σε πολύ καλή τιμή. (Buy now)
Μια μπλε γυναικεία μπότα είναι πάντα μέσα στη μόδα, λόγω της ζεστής της απόχρωσης. Μπορείς να την συνδυάσεις εύκολα με τα ρούχα σου και η συγκεκριμένη με τα σατέν κορδόνια είναι από τις πιο κομψές και συμφέρουσες επιλογές που θα βρεις. (Buy now)Αυτή η δερμάτινη μπεζ μπότα μπορεί να φορεθεί από την ημέρα έως το βράδυ και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη με την κομψή και άνετη σχεδίαση της. (Buy now)
Μια εξαιρετικά κομψή μπότα για δυναμικές γυναίκες, σε ένα γλυκό καφέ χρώμα. Η άνεση και το στυλ σε όλο της το μεγαλείο, από τον οίκο Fratelli Petridi. (Buy now)
Ιδανική επιλογή για πολυάσχολες γυναίκες που ψάχνουν κάτι άνετο καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το μπεζ-nude χρώμα δεν θα σε απογοητεύσει αφού μπορεί να φορεθεί με όλα. Τώρα και σε εξαιρετική τιμή. (Buy now)
Μια πανέμορφη μπότα για εσένα που θέλεις να αισθάνεσαι όμορφη κάθε ώρα της ημέρας. Αυτό το ζεστό καφέ είναι ιδανική επιλογή για κάθε στυλ γυναίκας. Μπορείς να το βρεις σε διάφορους ακόμα χρωματισμούς. (Buy now)Μια μαύρη διαχρονική μπότα, πρέπει να είναι στην ντουλάπα κάθε γυναίκας. Η συγκεκριμένη από τον οίκο Fratelli Petridi, είναι λαμπερή και κομψή ταυτόχρονα και έρχεται μεμια γενναία έκπτωση. (Buy now)
Μπορείς να δεις επίσης Χειμερινά γυναικεία παπούτσια Tsakiris Mallas 2019!
Χειμερινά μποτάκια

Ένα φανταστικό μποτάκι με πρωτότυπα floral σχέδια, για εσένα που δεν θέλεις να συμβιβάζεσαι με τα συνηθισμένα. (Buy now)Ένα υπέρλαμπρο μποτάκι για τις ισχυρές γυναίκες που ψάχνουν κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό στα παπούτσια τους. Το τακούνι χαρίζει στυλ και αναβαθμίζει το ντύσιμο σου, με μοναδικό τρόπο. (Buy now)
Για εσένα που θέλεις κάτι φινετσάτο, για να φοράς από το πρωί ως το βράδυ, αυτό το υπέροχο μαύρο μποτάκι θα είναι το ιδανικό για εσένα. (Buy now)Ένα μπορντό μποτάκι με γούνα αποτελεί μια εξαιρετικά θηλυκή επιλογή για κάθε γυναίκα. Μπορείς να την συνδυάσεις εύκολα και προτιμάται κυρίως για βραδινές εξόδους. Θα τη βρεις σε μοναδική τιμή. (Buy now)
Ένα μαύρο μποτάκι είναι ένα παπούτσι που κάθε γυναίκα χρειάζεται. Εδώ θα το βρεις με τακούνι και κορδόνια για πιο μοντέρνο look. (Buy now)
Αυτό το πράσινο σουέντ μποτάκι, έρχεται για να προσδώσει στυλ και ζωντάνια στο ντύσιμο σου. Θα το βρεις σε πολλούς χρωματισμούς για να διαλέξεις το ιδανικό για εσένα. (Buy now)

Ένα καφέ μποτάκι ταιριάζει με όλα και είναι πάντα ευκολοφόρετο και κομψό. Αυτό έχει το στυλ των ορειβατικών παπουτσιών για πιο καθημερινό και μοντέρνο στυλ. Θα το βρεις σε εξαιρετική τιμή. (Buy now)
Μπορείς να δεις εδώ Ποια γυναικεία παπούτσια και μπότες θα είναι στη μόδα το Χειμώνα 2019!
Αυτές οι προτάσεις αγορών για γυναικείες μπότες και μποτάκια έρχονται να σου δείξουν μερικά από τα πιο όμορφα παπούτσια για φέτος. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και εντυπωσίασε με το στυλ σου, σε κάθε σου έξοδο.
Πηγή: ediva.gr