24 Clogs παπούτσια που θα σε εντυπωσιάσουν!


Νομίζεις ότι το τσόκαρο είναι το πιο ξεπερασμένο παπούτσι ever; Κάνεις λάθος! Τα τσόκαρα ή αλλιώς clogs είναι ξανά στη μόδα τα τελευταία χρόνια και προτιμούνται από πολλές fashion guru. Ταclogs παπούτσιαμπορεί να είναι εμπνευσμένα από το κλασικό αντιαισθητικό λευκό τσόκαρο που έχεις στο μυαλό σου, αλλά είναι όμορφα και ξεχωριστά παπούτσια.


Η ιδέα για το συγκεκριμένο άρθρο μου ήρθε όταν το Pinterest αποφάσισε  ότι ήταν σωστό να εμφανίσει στην αρχική μου ένα ζευγάρι clogs. Μία ώρα αργότερα ακόμη κοιτούσα τα παπούτσια αυτά! Τα βρίσκω πολύ ιδιαίτερα και όμορφα παρόλο που δεν είναι ο ορισμός του κομψού παπουτσιού. Δες επίσης τημόδα στα γυναικεία παπούτσια για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018!


Τα πιο όμορφα clogs παπούτσια που βρήκαμε!

 


Clogs με κρόσια ή φούντα

  


Τα κρόσια και οι φούντες όχι μόνο είναι στη μόδα, αλλά θα τα δεις και σε όλα τα αξεσουάρ και ρούχα! Τα κρόσια προσδίδουν έναν μοναδικό χαρακτήρα στα clogs είτε μιλάμε για εξώφτερνα είτε για peep toe! Δες επίσηςγυναικεία παπούτσια Dukas άνοιξη-καλοκαίρι 2018! 


Peep toe clogs

 


 


 



Στην κατηγορία αυτή θα δεις peep toe clogs, δηλαδή με μικρό άνοιγμα μπροστά που αφήνει ακάλυπτα συνήθως δύο-τρία δάκτυλα. Για έξτρα λάμψη στις εμφανίσεις σου, πρόσθεσε στη συλλογή σου ένα ζευγάρι χρυσά peep toe clogs με λουράκι όπως αυτά της φωτογραφίας.


Clogs με τρουκς

 


  


Παρότι δεν  έχω ιδιαίτερη εκτίμηση στα τρουκς γενικότερα, οφείλω να ομολογήσω ότι το μοναδικό ζευγάρι clogs που έχω, έχει τρουκς! Τα τρουκς δίνουν έναν χαρακτήρα πιο επιβλητικό σε αυτού του είδους τα παπούτσια και σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα! Δες επίσης 4 φλατ παπούτσια που αποτελούν την επιτομή της κομψότητας! 


Clogs που θυμίζουν μποτάκι

 


  


Τα clogs αυτά θυμίζουν μποτάκι και είναι μία ασφαλής επιλογή για εσένα που διστάζεις να τολμήσεις κάτι πιο extreme. Λάτρεψα τα μπορντό, όχι μόνο λόγω χρώματος αλλά και του τέλειου ανοίγματος που έχουν που κολακεύει κάθε πόδι ! Δες επίσης30 φανταστικές ιδέες για να φορέσεις χρωματιστές γόβες!


Κλειστά εξώφτερνα clogs

  


  


 


Πιστεύω πως η κατηγορία αυτή, δηλαδή clogs που από μπροστά είναι κλειστά κι από πίσω ανοικτά, θυμίζει αρκετά αυτό που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε τη λέξη "τσόκαρο". Όπως βλέπεις όμως τα clogs είναι πολύ πιο όμορφα από το κλασικό "τσόκαρο της νοσοκόμας". Κάποια έχουν φούντες ή κρόσια, άλλα λουράκια και μερικά ακόμη και γούνα!


Συμβουλή: Για μοναδικό look φόρεσε το νέο ζευγάρι clogs σου με ένα ωραίο ζευγάρι καλτσάκια από αυτά που είναι τώρα στη μόδα!


Πηγή: ediva.gr