30 Φανταστικές ιδέες για να φορέσεις τις χρωματιστές γόβες!


Οι γόβες σε μια γυναίκα χαρίζουν στυλ και θηλυκότητα και μπορούν να φορεθούν, ανάλογα το ύψος και το ύφος τους, σε καθημερινό αλλά και επίσημο ντύσιμο. Οιχρωματιστές γόβες, μπορούν να μεταμορφώσουν το look σου, με τη ζωντάνια και τη μοντέρνα τους χροιά, αφού θεωρούνται πρωτότυπες και εντυπωσιακές.


Εσύ μένει να επιλέξεις το αγαπημένο σου χρώμα και παρακάτω θα σου δείξω με τι ρούχα να τις συνδυάσεις. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και στο ύφος και στη χρωματική παλέτα. Ας δούμε μερικές από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες επιλογές, με χρωματιστές γόβες.


30 Υπέροχες επιλογές για να συνδυάσεις τις χρωματιστές γόβες σου!

 


Κίτρινες γόβες


Το κίτρινο χρώμα είναι εξαιρετικά φωτεινό και ανεβάζει τη διάθεση. Προτίμησε να το συνδυάζεις με σκούρες αποχρώσεις όπως μαύρο ή μπλε και φυσικά με το λευκό και τ κίτρινο.


Κόκκινες γόβες


Το κόκκινο είναι από τα αγαπημένα γυναικεία χρώματα και πάντα τονίζει τη θηλυκή και sέξι πλευρά της γυναίκας. Ταιριάζει  με πολλά χρώματα, μερικά από τα οποία, το μαύρο, το μπλε, το λευκό, το καφέ και το μπεζ.


Δες εδώ 18 Μοναδικές ιδέες για αν συνδυάσεις το ψηλόμεσο παντελόνι!


Ροζ γόβες


Το ροζ είναι ένα πανέμορφο και φωτεινό χρώμα που τονίζει την πιο girly πλευρά σου. Συνδύασε το με παλ αποχρώσεις του γαλάζιου και του ροζ, αλλά και με πιο έντονα χρώματα όπως φουξ, μωβ, μπλε. Ο συνδυασμός λευκού-ροζ είναι ρομαντικός και διαχρονικός και σίγουρα θα σου χαρίσει ένα υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα.


Πορτοκαλί γόβες


Το πορτοκαλί είναι ένα από τα ζωντανά χρώματα. To χρώμα αυτό συνδυάζεται υπέροχα με το μπλε σκούρο, το μαύρο και το καφέ. Ακόμα ταιριάζει πολύ  με το ασπρόμαυρο, το λευκό και το μπεζ χαρίζοντας σου μια εξαιρετικά κομψή και μοντέρνα εικόνα.


Πράσινες γόβες


Το πράσινο είναι ένα υπέροχο ζωντανό χρώμα που θα σου χαρίσει ένα φινετσάτο look. Συνδύασε το με κίτρινη φούστα, ασπρόμαυρα, μπεζ ή μαύρα ρούχα και εντυπωσίασε με το υπέροχο στυλ σου.


Μπλε γόβες


Το μπλε χρώμα, είναι εξαιρετικά κομψό και φινετσάτο. Μπορεί άνετα να φορεθεί είτε με τζιν παντελόνι είτε με ταγέρ και πάντα να είσαι υπέροχη, με μοναδικό στυλ. Αγαπημένος συνδυασμός είναι το κίτρινο-μπλε που πάντα κλέβει τις εντυπώσεις.


Δες ακόμη Ποια παπούτσια να φορέσεις με τα αγαπημένα jeans σου!


Γαλάζιες γόβες


Το γαλάζιο χρώμα στις γόβες, είναι ένα πανέμορφο χρώμα, που πάντα εντυπωσιάζει με την μοντέρνα του όψη. Συνδύασε το με πορτοκαλί, ασπρόμαυρο, κίτρινο και γκρι και τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω σου.


Χρυσές γόβες


Το χρυσό είναι ένα αγαπημένο χρώμα που αποπνέει φρεσκάδα και κομψότητα. Αγαπημένοι συνδυασμοί, είναι το μωβ, το μαύρο και το κόκκινο. Ακόμα, μπορείς να επιλέξεις το λευκό, το μπεζ, το ροζ και το μπλε στα ρούχα σου και να είσαι σίγουρη πως θα δείχνεις υπέροχη.


Μωβ γόβες


Το μωβ χρώμα στις χρωματιστές γόβες, είναι πολύ όμορφο και μοντέρνο. Μπορείς να το συνδυάσεις με μπλε, κίτρινο και χρυσό, καθώς και με μαύρο, λευκό και ροζ. Αν αγαπάς αυτό το χρώμα, μην διστάσεις στιγμή να το επιλέξεις, γιατί είναι εξαιρετικά γοητευτικό και θηλυκό.


Πολύχρωμες γόβες



Οι πολύχρωμες γόβες, θα σου χαρίσουν μοντέρνα look που εντυπωσιάζει. Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο με ανέδειξε το με τζιν παντελόνι, με μια εντυπωσιακή φούστα, με ένα θηλυκό ταγέρ, ή με το αγαπημένο σου φόρεμα και να είσαι σίγουρη πως θα δείχνεις πάντα κομψή και στην εντέλεια.


Δες επίσης 35 Ιδέες για να συνδυάσεις το δερμάτινο κολάν σου!


Οι χρωματιστές γόβες, είναι άκρως θηλυκές και τολμηρές και αναδεικνύουν την προσωπικότητά σου. Επίλεξε αυτό το χρώμα ή το σχέδιο που αγαπάς, και χάρισε στον εαυτό σου μοναδικό στυλ.


Πηγή: ediva.gr