5 Τέλεια outfit για over knee μπότες!


Οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι η τάση που ήρθε για να μείνει και όλες περιμένουμε το  χειμώνα για να τις χαρούμε! Η στιγμή που περίμενες ήρθε, για να δοκιμάσεις νέους συνδυασμούς με τις αγαπημένες μπότες σου.


Μπορείς με τα ανάλογα ρούχα να τις φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας ανάλογα με το ύψος του τακουνιού και φυσικά την αντοχή σου! Το μαύρο χρώμα θα σε βοηθήσει να έχεις ένα μεγάλο εύρος επιλογών.


Βρεςτα πιο in outfitπου θα αναδείξουν τις αγαπημένες σου μπότες!


Δες επίσης: Ποιες μπότες είναι στην μόδα για τον Χειμώνα 2018!


5 τέλεια outfit για over knee μπότες!


Το μαύρο χρώμα μας βοηθάει πάντα να κάνουμε πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σε μια κλασική μαρινιέρα, σε μαύρο χρώμα! Το αγαπημένο σου σακάκι θα ολοκληρώσει το casual n' chic στυλ σου. Αυτό το outfit μπορείς να το φορέσεις στο γραφείο, για brunch ή ακόμα και για coctails.



Είσαι της άποψης ότι πρέπει πρώτα να είμαστε άνετες και ζεστές στα καθημερινά outfit μας; Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Με τις αγαπημένες σου μαύρες μπότες, ένα απλό τζιν και ένα παλτό με πουλόβερ από μέσα θα είσαι ζεστή αλλά και στιλάτη όλες τις ώρες της ημέρας. Τόλμησε να φορέσεις παλτό σε ανοιχτές και pale αποχρώσεις.



Οι ελαστικές ψηλές μπότες είναι ιδανικές για εκείνες τις στιγμές που τα απλά υφάσματα ή δέρματα διπλώνουν στον αστράγαλο και δεν κολακεύουν καθόλου τα πόδια μας. Ακόμα και με το πιο skinny jeans  δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Ολοκλήρωσε το sexy look σου με μπλουζο-φόρεμα σε μακρύ μήκος με σκισίματα στο πλάι για να φαίνεται το παντελόνι.



Θέλεις να τολμήσεις και να βάλεις λίγο χρώμα στο χειμωνιάτικο ντύσιμό σου; Προτίμησε ένα κομμάτι statement, όπως ένα κόκκινο μακρύ παλτό. Επιπλέον πόντοι για εσένα αν το μήκος του παλτό είναι για λίγα εκατοστά πιο μακρύ από το τελείωμα της μπότας. Ολοκλήρωσε με ένα απλό λευκό πουκάμισο.



Τα δερμάτινα είναι σέξι, τα ελαστικά υφάσματα άνετα και ευκολοφόρετα αλλά οι μαύρες ψηλές μπότες θα γίνουν οι αγαπημένες σου, είμαι σίγουρη! Είναι chic και διαχρονικές μπότες που μπορείς να συνδυάσεις με καθετί που έχεις στη ντουλάπα σου και να κάνεις εμφανίσεις που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα, ακόμα και με ένα απλό jeans! Πρόσεξε να μην τις συνδυάσεις με πολλά γυαλιστερά υφάσματα για να πετύχεις το ιδανικό look.


Δες επίσης: 24 Χειμερινά outfits των celebrities για όλες τις ώρες!


Πηγή: ediva.gr