8 Κλασικά χειμερινά παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει!


Βρισκόμαστε στα μέσα τουχειμώνα και ήδη έχουμε κάνει τις περισσότερες αγορές όσον αφορά στα παπούτσιαμας. Ωστόσο, ποιά είναι τα πλέον κλασικά χειμερινά παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της;


Τα παπούτσια είναι το φετίχ πολλών γυναικών και σύμφωνα με πολλές γυναίκες συμπληρώνουν μια εμφάνιση, δίνοντας της τον χαρακτηριστικό τόνο που η κάθε κοπέλα θέλει να δώσει στο look της.


Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να μπορείς να συνδυάζεις κάθε ντύσιμο σου με το σωστό παπούτσι, ούτε χρειάζεται να αγοράζεις ακριβά κομμάτια που τις περισσότερες φορές δεν θα φορέσεις, από φόβο μήπως τα χαλάσεις.


Υπάρχουν μερικά κομμάτια τα οποία αποσύρονται ανά του καιρούς, αλλά επειδή η μόδα κάνει κύκλους συνήθως, επιστρέφουν δριμύτερα για να φορεθούν ξανά στα μεγαλύτερα fashion shows. Τα περισσότερα από αυτά είναι διαχρονικά in fashion και μπορείς να τα εμπιστευτείς για όλες τις εξόδους σου, με το ανάλογο ντύσιμο.


Αυτά που χρειάζεσαι είναι λίγα και καλά! Βρες την μοναδική λίστα που περιλαμβάνει όλα τα κλασικά χειμερινά παπούτσια που θα σου χρειαστούν για να είσαι μέσα στη μόδα και εντυπωσιακή σε κάθε σου εμφάνιση.


Δες επίσης: Η νέα collection Sante shoes για το Χειμώνα 2018!



Τα κλασικά χειμερινά παπούτσια για κάθε γυναίκα
Μαύρες γόβες

Το πιο κλασικό και διαχρονικό κομμάτι με το οποίο θα μπορούσα να ξεκινήσω, δεν είναι άλλο από τις μαύρες ψηλές μυτερές γόβες. Αναλόγως την ηλικία και τις προτιμήσεις, μπορείς να προσαρμόσεις το μήκος του τακουνιού αλλά σίγουρα μια τέτοια γόβα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όποτε και αν την χρειαστείς.


Πλέον στην μόδα έχουν βγει ξανά οι γόβες με χαμηλό κουντεπιέ, που αφήνει εκτεθειμένο μεγάλο μέρος των δαχτύλων, δείχνοντας το πόδι σου πιο λεπτό και σέξι από ποτέ.


Nude πέδιλα


Τα ψηλά πέδιλα σε τόνους του δέρματος είναι φυσικά το πασπαρτού κομμάτι που όλες θα πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ και συνδυάζεται με όλα τα ρούχα, ακόμα και αυτά με τα πιο περίπλοκα σχέδια και χρώματα.


Αν και εσύ έχεις ενδοιασμούς λόγω του καιρού και πιστεύεις ότι είναι καλοκαιρινό, κυρίως, παπούτσι θα σου πω το εξής: "Μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος" αλλά και το κρύο!


Μαύρα μποτάκια


Για μια πιο rock εμφάνιση, η τάση με τα μαύρα μποτάκια ως τον αστράγαλο ή και λίγο πιο πάνω ήρθε για μείνει. Κολακεύουν όλους τους σωματότυπους και συνδυάζονται τέλεια με σκισμένα τζιν, φούστες και φορέματα. Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ και να είσαι άνετη και στιλάτη.


Μπορείς να φορέσεις κάλτσες με δαντελένια τελειώματα και έντονα χρώματα για να είσαι ζεστή και να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτό το κομμάτι της ντουλάπας σου, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.


Τακούνια animal print / κροκό


Οι γόβες με κροκό επιφάνεια ή λεπτομέρειες animal print είναι τάση τα τελευταία χρόνια και συνδυάζονται άψογα με μονόχρωμα outfits και ρούχα σε κλασικές αποχρώσεις. Μπορείς να τις φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και να τις χρησιμοποιήσεις ως το κομμάτι που θα ξεχωρίζει από ένα κλασικό ή και μονόχρωμο ντύσιμο.


Αν θέλεις να βρεις τα συγκεκριμένα παπούτσια σε οικονομικές τιμές μπορείς να ψάξεις σε γνωστά πολυκαταστήματα και να προμηθευτείς κομμάτια που έχουν φτιαχτεί από συνθετικό δέρμα.


Ασημί / χρυσά τακούνια


Τα ασημένια και χρυσά παπούτσια έχουν γίνει πλέον κλασικά χειμωνιάτικα παπούτσια που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε από την ντουλάπα μας. Φανταχτερά και εντυπωσιακά θα πρέπει να συνδυαστούν προσεκτικά με κλασικά κομμάτια και αποχρώσεις καθώς αυτά θα τραβούν όλη την προσοχή.


Αθλητικά παπούτσια


Τα κλασικά αθλητικά παπούτσια που όλες αγαπάμε δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη λίστα, πιο πολύ ως απλή υπενθύμιση, καθώς οι περισσότερες έχουμε ένα ζευγάρι. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να τα εκμεταλλευτείς στο έπακρο, είναι να τα συνδυάσεις με ανδρόγυνα looks ή jeans για τη δουλειά, το γραφείο και τον καφέ.


Δερμάτινες μπότες


Τα πιο κλασικά χειμερινά παπούτσια που μονοπωλούν σε όλα τα fashion shows και σε κρατούν ζεστή παράλληλα, είναι οι δερμάτινες μπότες σε ταμπά απόχρωση ή γήινους τόνους. Είναι τόσο απλό αλλά ταυτοχρόνως εντυπωσιακό κομμάτι και μπορείς να το συνδυάσεις με όλα σου τα ρούχα!


Οι μπότες από αληθινό δέρμα είναι μια επένδυση αλλά αν θέλεις να βρεις πιο οικονομικά κομμάτια, που θα είναι το ίδιο εντυπωσιακά, δοκίμασε το συνθετικό δερματίνι.


Μαύρα αρβυλάκια


Last but not least...τα μαύρα αρβυλάκια είναι τα πιο κλασικά χειμερινά παπούτσια που έχουμε δει να φοριούνται τα τελευταία χρόνια, ειδικότερα σε πιο νεανικές ηλικίες. Συνδυάζονται με τα πάντα και έχουν rock στιλ, φοριούνται όλες τις ώρες τις ημέρας και σε κρατούν άνετη και ζεστή.


Αν είσαι αρκετά ψηλή και δεν τα πας καλά με τα ψηλοτάκουνα, αυτή είναι η ευκαιρία σου να είσαι στιλάτη σε κάθε βραδινή έξοδο.


Δες επίσης: 10 Τρόποι για να φορέσεις τα all star!


Πηγή: ediva.gr