Η νέα collection της Migato για το Χειμώνα 2019!


Η καινούρια συλλογή της Migato για τον φετινό χειμώνα είναι εδώ και είναι απλά υπέροχη. Γόβες, μπότες και μποτάκια, loafers και αθλητικά είναι έτοιμα να σε μαγέψουν τόσο με τα εκπληκτικά σχέδια τους όσο και με τις απίστευτες τιμές τους.
Επίσης, για ακόμη μία χρονιά η αγαπημένη μας εταιρία Migato έχει ετοιμάσει μια υπέροχη συλλογή με τσάντες για κάθε στιγμή της ημέρας ενώ έχει εμπλουτίσει και την αντρική της συλλογή. Όλα αυτά μπορείς να τα δεις μπαίνοντας στο site της στο www.migato.com όπου μπορείς να πραγματοποιήσεις και τις αγορές σου. Δες επίσης ποια γυναικεία παπούτσια και μπότες είναι στη μόδα το χειμώνα 2019!
Χειμερινή συλλογή παπουτσιών της Migato 2019
Χειμερινές Γόβες Migato
 
Ένα τουλάχιστον ζευγάρι γόβες πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Τα Migato λοιπόν για ακόμη μία κολεξιόν έχουν να μας προτείνουν πολλά σχέδια και χρώματα σε γόβες. Το κόκκινο και το λευκό έρχονται για να δώσουν χρώμα στον χειμώνα μας.
Επίσης, όπως τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος το χοντρό τακούνι φαίνεται να κυριαρχεί. Όπως και να το κάνουμε είναι πιο άνετο από το στιλέτο και είναι η ιδανική λύση για όσες δεν αντέχουν το ψηλό και λεπτό τακούνι. Δες επίσης τα 5 παπούτσια που θα αποθεώσουν το look σου φέτος το χειμώνα!
Μποτάκια και μπότες με χαμηλό τακούνι
 
Αν περίμενες και εσύ τον χειμώνα πως και πως για να φορέσεις τα μποτάκια σου, ήρθε ο καιρός. Είναι ιδανικά για την καθημερινότητα σου ενώ πλέον θα βρεις και πολύ κομψά φλατ μποτάκια που είναι ότι πρέπει για τις βραδινές σου εξόδους.
Τα γυναικεία αρβυλάκια φαίνεται ότι είναι στο επίκεντρο της Migato αφού τα σχέδια είναι πολλά και άκρως εντυπωσιακά. Δες επίσης την νέα κολεξιόν Sante shoes για το χειμώνα 2019!
Ψηλοτάκουνες μπότες και μποτάκια Migato
 
Και φυσικά ψηλοτάκουνα μποτάκια! Ότι πρέπει για το γραφείο όταν η θερμοκρασία πέφτει αλλά και για την εξόρμηση της Κυριακής για να μην χάνεις ποτέ το στυλ σου. Τα μήκη φέτος παίζουν για να βρεις ποιο είναι αυτό που θα αναδείξει το πόδι σου καλύτερα.
Εάν έχεις ήδη ένα μαύρο ψηλοτάκουνο μποτάκι ήρθε η ώρα να επενδύσεις και σε κάποιο άλλο χρώμα όπως το κόκκινο ή το γκρι. Μια λύση επίσης για τις πιο τολμηρές είναι τα μποτάκια με κορδόνια. Δες επίσης 14 μοναδικές γυναικείες μπότες και μποτάκια για φέτος τον χειμώνα!
Γυναικείες μπαλαρίνες Migato

Η Migato δεν ξεχνάει βέβαια και τις γυναίκες που νιώθουν άνετα με τις μπαλαρίνες. Βέβαια δεν είναι ότι καλύτερο όταν κάνει κρύο ή βρέχει, όμως είναι ότι πρέπει για τις μέρες που έχει ήλιο και δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Είναι ιδανικές και για το γραφείο αν δεν αντέχεις τις ψηλοτάκουνες γόβες.
Συνδυάζονται εύκολα με τα πάντα. Ειδικά εάν διαλέξεις ένα πιο εκκεντρικό σχέδιο είναι σίγουρο το ότι θα συγκεντρώσεις τα βλέμματα πάνω σου. Δες επίσης χειμερινά γυναικεία παπούτσια Tsakiris Mallas 2019!
Χειμερινά αθλητικά & sneakers

Τα αθλητικά & sneakers είναι ότι πρέπει για τις εκδρομές του χειμώνα αφού σε βγάζουν από τις σκέψεις του τι ζευγάρια παπούτσια να πάρεις μαζί σου. Είναι ένα παπούτσι που μπορείς να το φορέσεις με φόρμες μέχρι φόρεμα. Οι λεπτομέρειες σε πολλά σχέδια θα δώσουν την λάμψη που θέλεις στην εμφάνιση σου. Δες επίσης τα 4 μεγαλύτερα trends του χειμώνα για τα γυναικεία αθλητικά & sneakers!
Πηγή: ediva.gr