Πώς μπορείς να συνδυάσεις τα μποτάκια με τα ρούχα σου!


Τις τελευταίες μέρες, ο καιρός έχει αρχίσει να αλλάζει. Οι πρώτες βροχές και τα κρύα έχουν κάνει την εμφάνισή τους κι εσύ αναρωτιέσαι τι παπούτσια πρέπει να αγοράσεις φέτος. Μία από τις ιδανικότερες επιλογές είναι τα ankle boots. Ωστόσο, πολλές γυναίκες δε γνωρίζουν με τι ρούχα μπορούν να τα συνδυάσουν. Πλέον, δε χρειάζεται να είσαι διστακτική με αυτή την επιλογή. Το συγκεκριμένο άρθρο, θα σου δείξει πώς μπορείς να συνδυάσεις τα μποτάκια με τα ρούχα σου! Είναι ένα κομψό υπόδημα, το οποίο ταιριάζει με πολλά ενδύματα.
Πως να συνδυάσεις τα μποτάκια σου!
Με skinny jeans

Τα μποτάκια αστραγάλου, σε συνδυασμό με ένα στενό τζιν, μπορούν να αναδείξουν τα πόδια σου και τα θηλυκότητά σου. Είναι μία πολύ κομψή επιλογή, η οποία ταιριάζει σε κάθε είδους έξοδο.
Με boyfriend jeans

 
Τα τελευταία χρόνια, τα συγκεκριμένα τζιν έχουν κάνει την εμφάνισή τους και οι γυναίκες δε μπορούν να τα αποχωριστούν! Είναι πολύ άνετα και μπορούν να συνδυαστούν με τα ankle boots. Προσωπική μου γνώμη είναι να σηκώνεις προς τα πάνω τα πατζάκια του τζιν σου για να αναδεικνύονται τα μποτάκια!
Με παντελόνα

Οι παντελόνες είναι μία επιλογή που μπορείς να φορέσεις όλες τις εποχές του χρόνου. Πολλές, όμως, γυναίκες τις φοράνε μόνο το καλοκαίρι, γιατί πιστεύουν ότι ταιριάζουν περισσότερο με καλοκαιρινά παπούτσια. Μεγάλο λάθος! Οι παντελόνες μπορούν να ταιριάξουν πολύ και με τα χειμωνιάτικα μποτάκια σου! Να είσαι σίγουρη πως το στυλ σου θα απογειωθεί.
Με chino παντελόνι

Τα παντελόνια αυτά είναι μία επιλογή που κάνουν λίγες γυναίκες. Ωστόσο, είναι ένα απίστευτο ένδυμα που μπορείς να το συνδυάσεις με τα μποτάκια σου και να δημιουργήσεις πολλές θετικές εντυπώσεις.
Με mini φούστες

Τα μποτάκια σου ταιριάζουν πάρα πολύ με mini, καθώς μπορείς να αναδείξεις τα καλλίγραμμα πόδια σου και, ταυτόχρονα, σου δίνει κι ένα υπέροχο νεανικό στυλ!
Με pencil φούστες

Οι pencil φούστες, συνδυασμένες με τα μποτάκια, σου δίνουν ένα μοναδικό και κομψό στυλ. Είναι μία επιλογή που όλες οι γυναίκες οφείλουν να έχουν στη ντουλάπα τους.
Με maxi φορέματα

Τα maxi φορέματα με τα ankle boots είναι μία επιλογή που την κάνουν λίγες. Μπορείς να τα φορέσεις για βόλτα ή και για κάποιο επίσημο ραντεβού.
Με κολάν

Τα κολάν και τα μποτάκια αστραγάλου αποτελούν έναν εύκολο και συνηθισμένο συνδυασμό. Δίνουν απίστευτο στυλ και σε κρατούν πάντα στη μόδα.
Όλοι οι παραπάνω συνδυασμοί, μπορούν να ταιριάξουν σε όλα τα σωματότυπα. Για τον λόγο αυτό, σου προτείνω να αγοράσεις τα συγκεκριμένα μποτάκια και να μη φοβηθείς να τα φορέσεις με όλους τους προτεινόμενους συνδυασμούς. Λοιπόν, είσαι έτοιμη να απογειώσεις το στυλ σου;
Πηγή: ediva.gr