Επεξήγηση Συμβόλων

Κατά την περιήγηση σας στο Gynaikeia.gr, μπορεί να δείτε σύμβολα σε μορφή κουμπιών που εκτελούν διάφορες ενέργειες. Άλλα εμφανίζονται αφού κάνετε εσείς κάποια κίνηση, όπως για παράδειγμα να βάλετε το ποντίκι σας πάνω από ένα προϊόν και άλλα βρίσκονται σε συγκεκριμένες θέσεις.

Σε αυτή τη σελίδα, θα προσπαθήσουμε να σας εξηγήσουμε όλα τα πιθανά σύμβολα που υπάρχουν στο Gynaikeia.gr.

 

Κουμπί: Δες το προϊον στο κατάστημα

Σύμβολο:


Όταν κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί, μεταφέρεστε στο κατάστημα που διαθέτει το προϊόν.
Προσοχή: Το Gynaikeia.gr ΔΕΝπωλεί προϊόντα. Απλά συλλέγει τις πληροφορίες των προϊόντων από διάφορα site και εμφανίζει τα προϊόντα κατηγοριοποιημένα ώστε να σας βοηθήσει να κάνετε τις αγορές σας πιο εύκολες.

Το Gynaikeia.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για αγορές που κάνατε από άλλα sites. Πριν προβείτε στην αγορά ενός προϊόντος, θα πρέπει να ελέγξετε την τιμή, το νούμερο, το χρώμα και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.

 

Κουμπί: Γρήγορη προβολή.

Σύμβολο:

Όταν κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί, εμφανίζονται πληροφορίες για το προϊόν καθώς και πιθανές προσφορές από το κατάστημα. Μερικά καταστήματα διαθέτουν κουπόνια και εκπτώσεις. Εμείς συλλέγουμε αυτά τα κουπόνια και σας τα εμφανίζουμε στην γρήγορη προβολή. Επίσης, μπορείτε να δείτε περισσότερα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς και περισσότερες εικόνες με δυνατότητα ζουμ.

 

Κουμπί: Προσθήκη στα αγαπημένα.

Σύμβολο:

Όταν κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί, το προϊόν μπαίνει στην λίστα αγαπημένων σας για γρήγορη εύρεση αργότερα.
Οι λίστες αγαπημένων, είναι ένας εύκολος τρόπος να μοιραστείτε προϊόντα με τους φίλους σας ή και να βρείτε τα προϊόντα που σας αρέσουν πιο γρήγορα και εύκολα. Με το που προσθέσετε ένα προϊόν στην λίστα αγαπημένων σας, αυτό θα αρχίσει να εμφανίζεται στην λίστα αγαπημένων σας που μπορείτε να βρείτε σε 2 σημεία στο Gynaikeia.gr:

1. Σε όλες τις σελίδες μέσω του γρήγορου μενού ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ πάνω δεξιά που μπορείτε να δείτε τα προϊόντα με ένα κλικ:

2. Στην σελίδα "Αγαπημένα" που μπορείτε να βρείτε στο μενού "ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΡΗΣΤΗ".

 

Κουμπί: Ειδοποίηση πτώσης τιμής.

Σύμβολο:

Όταν κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί, μπορείτε να δημιουργήσετε μία ειδοποίηση πτώσης τιμής γι αυτό το προϊόν. 

Η υπηρεσία ειδοποιήσεων, είναι μια δωρεάν υπηρεσία που προσφέρει το Gynaikeia.gr σε όλες εσάς που ψάχνετετο κατάλληλο παπούτσι στην κατάλληλη τιμή. Απλά ενεργοποιήστε την υπηρεσία και εμείς θα αναλάβουμε να σας ειδοποιήσουμε όταν η τιμή του προϊόντος που σας ενδιαφέρει πέσει κάτω από το όριο που θα ορίσετε εσείς!

 

Κουμπί: Απόκρυψη προϊόντος.

Σύμβολο:

Όταν κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί, το προϊόν μπαίνει στην λίστα εξαιρέσεων και δεν το βλέπετε πουθενά στις σελίδες μας εκτός από την σελίδα εξαιρέσεων όπου μπορείτε να το αφαιρέσετε και να το βλέπετε κανονικά αν το επιθυμείτε.

 Η λίστα εξαιρέσεων είναι μια ακόμη πρωτοτυπία του Gynaikeia.gr και θα σας βοηθήσει να ξεσκαρτάρετε τα προϊόντα που θέλετε από αυτά που δεν σας ενδιαφέρουν. Όλα τα προϊόντα που έχετε εξαιρέσει εμφανίζονται στην λίστα "Εξαιρέσεις εμφάνισης" που μπορείτε να βρείτε στο μενού "ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΡΗΣΤΗ". Μπορείτε απο εκεί, να επαναφέρετε όποιο προϊόν επιθυμείτε.