4 Φλατ παπούτσια που αποτελούν την επιτομή της κομψότητας!


Οι γυναίκες αγαπάμε τα παπούτσια και ειδικά αυτά με τα οποία αισθανόμαστε άνετες και θηλυκές. Ταφλατ παπούτσια, είναι αυτά που μπορούν να σου προσφέρουν τη μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία, αλλά παράλληλα να χαρίσουν σε όλο το σύνολό σου κομψότητα και φινέτσα με το στυλ και το σχέδιο τους.


Θα σου δείξω τα τέσσερα ποιο όμορφα φλατ παπούτσια, που μπορείς να φορέσεις είτε το πρωί, είτε το βράδυ και να σε συνοδέψουν επάξια κάθε στιγμή της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις.


Τα 4 πιο θηλυκά γυναικεία φλατ παπούτσια!
1) Μπαλαρίνες




Οι μπαλαρίνες, αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και διαδεδομένα γυναικεία παπούτσια των τελευταίων δεκαετιών. Τα χρώματα και τα σχέδια είναι πολυάριθμα και σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει στην γκαρνταρόμπα αλλά και του γούστο σου.


2) Τύπου Oxford



Τα παπούτσια oxford, είναι κομψά και φινετσάτα. Θυμίζουν ανδρικό στυλ παπουτσιού και προσθέτουν μια σικ νότα σε κάθε σου outfit. Μπορείς να τα φορέσεις το βράδυ με ένα καλό παντελόνι και παλτό, ή το πρωί με ένα αέρινο πουκάμισο και τζιν. Οι συνδυασμοί ατελείωτοι και το αποτέλεσμα πάντα μοναδικό.


3) Slip on





Τα slip on παπούτσια είναι αυτά με τον χοντρό μονοκόμματο πάτο. Τα τελευταία χρόνια επανήλθαν στο προσκήνιο και πλέον αποτελούν ιδανική λύση για εργαζόμενες γυναίκες που δεν θέλουν να θυσιάσουν το στυλ και τη γοητεία τους.Δες εδώ Τι δείχνει ο χαρακτήρας σου ανάλογα με τα παπούτσια που φοράς!


4)  Τύπου Brogues



Τα φλατ παπούτσια τύπου brogues, έχουν έναν πιο έντονο πάτο παπουτσιού και διακρίνονται για το ιδιαίτερο στυλ τους. Μπορούν να φορεθούν είτε με καθημερινό ντύσιμο είτε με πιο βραδινό. Προτίμησε ασημί ή λευκό χρώμα για ποιο ανοιξιάτικο-καλοκαιρινό look, ή μαύρο, γκρι, καφέ για πιο φθινοπωρινό-χειμωνιάτικο.


Δες ακόμη 9 Παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της!


Τα φλατ παπούτσια είναι η πιο κομψή και διαχρονική λύση για κάθε στιγμή της ημέρας. Όλες οι γυναίκες θέλουμε να δείχνουμε γοητευτικές και στιλάτες, χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσουμε την άνεσή μας. Αυτό μπορείς να το επιτύχεις με αυτά τα μοναδικά παπούτσια που θα σε συνοδέψουν υπέροχα, σε κάθε σου έξοδο.


Πηγή: ediva.gr