Χειμερινά γυναικεία παπούτσια Tsakiris Mallas 2019!


Μπορεί μόλις τώρα να μπήκε το φθινόπωρο και να έχουμε ακόμη αρκετά καλό καιρό, αλλά η εταιρείαTsakiris Mallasέχει ήδη βγάλει την νέα της collection σε χειμερινά γυναικεία παπούτσια. Είναι από τα λίγα brands που κυκλοφόρησαν την χειμερινή τους συλλογή παπουτσιών τόσο νωρίς -αν όχι και το μοναδικό-.


Όπως κάθε σεζόν όμως, έτσι και τώρα, τοeDiva.gr είναι εδώ πανέτοιμο να σου δώσει μια καλή γεύση από τα casual, αλλά και τα βραδινά παπούτσιατης συγκεκριμένης κολεξιόν για το Φθινόπωρο - Χειμώνα του 2019!


Collection Tsakiris Mallas Φθινόπωρο - Χειμώνας 2019!

 


Χειμερινές γόβες Tsakiris Mallas 2019


Μία από τις κατηγορίες παπουτσιών που πρέπει οπωσδήποτε να δεις είναι οι γόβες! Υπάρχουν αρκετές προτάσεις με λουράκι για να μπορεί να μένει σταθερό το πόδι μας μέσα στο παπούτσι, οι οποίες μάλιστα δεν στερούνται ούτε σε χρώμα αλλά ούτε και σε στυλ, σε σχέση με τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής.



Δες επίσηςτι θα φορεθεί το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2019!


Μπορείς να βρεις μαύρες γόβες σε αρκετά στυλ, από δέρμα, καστόρ, αλλά και με την υφή του δέρματος του φιδιού. Όπως βλέπεις όμως, από τις must προτάσεις της εταιρείας για τον φετινό χειμώνα είναι οι κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες. Άλλα χρώματα που μπορείς να επιλέξεις είναι το λευκό, το nude, το γκρι, το μπλε και το μπορντό.


Ενώ αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι σχεδόν όλως οι προτάσεις βγαίνουν και σε 41 νούμερο, πράγμα που σημαίνει ότι επιτέλους κάποιος σκέφτεται και τις γυναίκες που έχουν λίγο πιο μεγάλο πόδι.


Γυναικεία μποτάκια Tsakiris Mallas 2019


Οι περισσότερες εταιρείες γυναικείων υποδημάτων δεν δίνουν και τόση βάση στα χαμηλά μποτάκια, δηλαδή σε όσα έχουν μέχρι 5 εκατοστά τακούνι. Δες ισχύει όμως το ίδιο και σε αυτή την περίπτωση, καθώς μπορείς να βρεις από αρβυλάκια για τις καθημερινές casual εμφανίσεις σου, μέχρι και υπέροχα μποτάκια αστραγάλου.



Οι μεγαλύτερες εκπλήξεις όμως κρύβονται σίγουρα στα ψηλοτάκουνα μποτάκια. Πραγματικά, όλα τα κομμάτια είναι ένα και ένα, αν και αυτά που ξεχωρίζουν και πιστεύω ότι εντυπωσίασαν κι εσένα με το που τα είδες, είναι τα Color Blocking μποτάκια. Το Color Blocking είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας και για τον χειμώνα, μπορείς όμως να δεις πιο αναλυτικά εδώ τοποια γυναικεία παπούτσια και μπότες θα είναι στην μόδα το Χειμώνα 2019!


Γυναικεία αθλητικά & sneakers Tsakiris Mallas για τον Χειμώνα 2019


Ποιος είπε ότι τααθλητικά & sneakersείναι μόνο για το γυμναστήριο, ή ότι εμείς οι γυναίκες θα πρέπει να τα φοράμε μόνο με τις φόρμες και τα κολάν μας; Όποιος κι αν είπε ή πίστευε κάτι τέτοιο δεν έχει δει τις χειμερινές προτάσεις της Τσακίρης Μαλλάς. Έχουν όλα τόσο εντυπωσιακές και κομψές λεπτομέρειες που κανένας δεν θα σταθεί στο αν είναι αθλητικά παπούτσια ή μποτάκια.


Το μόνο μειονέκτημα που θα μπορούσα ίσως να βρω είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μιας και οι επιλογές μας περιορίζονται στο μαύρο, το γκρι και το λευκό χρώμα.



Παρόλα αυτά όμως, αν θέλεις να μαγέψεις τους πάντες με την εμφάνιση σου τότε θα σου πρότεινα αναμφισβήτητα να επιλέξεις κάποιο από τα wedgesαθλητικά & sneakers με τον ψηλό πάτο, τα οποία μπορείς να τα συνδυάσεις ακόμη και με ένα βραδινό αλλά λίγο πιο ροκ ντύσιμο. Πριν όμως κάνεις την οποιαδήποτε αγορά από την συγκεκριμένη κατηγορία δες πρώτα τα 4 μεγαλύτερα trends του χειμώνα για τα γυναικεία αθλητικά & sneakers!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παπούτσια της νέας κολεξιόν μπορείς να καλέσεις στο 210 6100208 ή να επισκεφτείς το e-shop της εταιρείας στο sitewww.tsakirismallas.gr.


Πηγή: ediva.gr